Recenzii despre Hondrox

 • Floarea
  Folosesc spray-ul hondrox de aproximativ 3 luni. Medicamentul a ajutat la eliminarea semnelor de artrită și la reducerea inflamației.
  Hondrox
 • Floarea
  Lucrez ca coafor, constant pe picioare. Spray-ul Hondrox a ajutat să facă față durerilor persistente de picioare și crampelor musculare. Îl aplic conform instrucțiunilor de la sfârșitul zilei. Dozatorul este foarte convenabil, pulverizează bine produsul.
  Hondrox
 • Constantin
  Aveam un stil de viață sedentar și mai mult de o duzină de kilograme în plus. De-a lungul timpului au apărut durerile articulare, de la care nici dieta, nici slăbirea nu au ajutat. Medicul a recomandat Hondrox. După 2 luni de utilizare regulată, durerea a dispărut.
  Hondrox
 • Radu
  Ligamentele gleznei deteriorate în timpul antrenamentului. Durerea nu a dispărut timp de câteva săptămâni. Am citit despre Hondrox pe forumul de fitness și am decis să-l cumpăr. Spray-ul a fost folosit conform instructiunilor. Durerea a dispărut complet după o săptămână. Totodată, mobilitatea gleznei a fost restabilită. Continuez cursul in scop terapeutic.
  Hondrox
 • Nicolae
  La spital, am fost diagnosticat cu modificări degenerative legate de vârstă la nivelul articulațiilor. Genunchii și coatele dor de 2 ani, am crezut că nimic nu va ajuta. Medicul ia prescris Hondrox. Folosesc spray-ul de aproximativ 3 săptămâni. Durerea nu a dispărut complet, dar a devenit mai ușor să miști brațele și picioarele. Coatele par mai puțin dureroase.
  Hondrox
Evaluarea utilizatorilor Hondrox
4.9
5