Experiență de utilizare Hondrox

Experiență de utilizare de la Igor din Vilnius

Revizuirea spray-ului Hondrox (Igor)

Spray Hondrox Am cumpărat degeaba, fără să sper. Timp de 5 ani a suferit în mod constant de bursită recurentă a articulației genunchiului și a decis că ar putea risca și să încerce un remediu naturist.

De unde ai cumpărat Hondrox?

Pe site-ul oficial al producătorului. A fost important pentru mine să obțin un spray autentic, astfel încât să existe cu siguranță un efect. Am luat spray-ul de la poștă, am plătit comanda acolo.

Experiență în utilizarea spray-ului Hondrox (Igor)

Caracteristicile aplicației

Modul de utilizare a spray-ului este descris în detaliu în instrucțiuni. Am aplicat medicamentul dimineața și seara. Masați genunchiul până când lichidul este complet absorbit. Imediat dupa aplicare, pielea este placut rece, aparent datorita uleiurilor esentiale care fac parte din Hondrox.

Inflamația a început să scadă după 2 săptămâni de utilizare regulată a spray-ului. La aplicarea cantității, medicamentul nu a economisit. Dacă s-a absorbit prea repede sau pielea a rămas uscată, s-a stropit din nou. După terminarea cursului, au trecut 3 săptămâni și bursita încă nu mă deranjează. Pe viitor, intenționez să refolosesc spray-ul pentru a preveni inflamarea articulațiilor.

Sper ca recenzia mea asupra medicamentului să ajute pe cineva cu probleme similare articulare.